Over

CO&CO is een exclusieve dameszaak in hartje Breda! Als je op zoek bent naar de perfecte outfit en zin hebt in de gezelligheid en expertise van personeel, dan moet je jezelf zeker eens laten verwennen bij CO&CO.

Al 12 jaar een begrip in Breda. Een winkel waar je de nieuwste fashion vindt en waar je zelfs op regenachtige dagen met een glimlach weer naar buiten stapt! Of je nu jong of oud bent, van glitter,glamour of pure basics houdt, van mooie dure stoffen of de lager geprijsde koopjes gelukkig wordt, het is er allemaal bij CO&CO. 

De collectie bestaat uit zeer gevarieerde merken. Hot items rechtstreeks uit Parijs, maar ook uit eigen land zijn we goed vertegenwoordigd. Zo hebben we NOOSAAmsterdam, maar zijn we ook mee gegaan met de lancering van de nieuwe lijn van Nikki Plessen. 

Kortom voor ieder wat wils! En vind je het moeilijk te bepalen wat jou het beste staat, dan staan onze meiden klaar om je geheel in het nieuw te steken! Dus sta je te popelen om weer eens ouderwets te shoppen, kom dan snel een keertje binnen wandelen en wie weet voel jij je daarna ook een winnaar van de jackpot!