Het Team

Het team van CO&CO is onze grote trots! Zonder deze meiden, geen goede ambiance in de winkel.

Zij zorgen er iedere dag weer voor dat onze klanten met een goed gevoel de deur uit gaan. Of je nu zin hebt om even rustig rond te snuffelen of als je behoefte hebt aan persoonlijk advies, het kan allemaal. Onze dames voelen dit goed aan en zullen altijd voor je klaar staan.

Als je vraagt wat zij nou zo leuk vinden aan het werken bij CO&CO, dan staat de persoonlijke betrokkenheid met de klanten bovenaan! De meiden geven dan ook met heel veel liefde en plezier eerlijke adviezen. Het is voor hen altijd weer een uitdaging om te spelen met verschillende kleuren en stijlen die het beste bij de klant passen.

Opgeven doen ze niet, pas als de klant tevreden de winkel uitloopt, voorzien van een nieuwe leuke outfit, geeft dit de dames een voldaan gevoel.

Wil je meer weten over de CO&CO- dames, volg dan ons nieuwsblog, want binnenkort staan daar exclusieve interviews met de meiden op.

Wil je de ladies met eigen ogen aan het werk zien en hun expertise en gastvrijheid ervaren kom dan naar de CO&CO, ze zullen je met open armen ontvangen!